Kurkkurullia
Vihreä on kaunista! Raikasta ja kotitekoista sormiruokaa joka sopii mainiosti viikonlopun aloitukseen!

100g | Pinjansiemeniä |
1ruukku | Basilikaa |
100g | Kevätsipulia |
1,5dl | Oliiviöljyä |
50g | Parmesaania |
0,5tl | Suolaa |
2pussia | Mozzarellaa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen kurkkua |
- Paahda pinjasiemenet kuumassa paistinpannussa, anna jäähtyä.
- Laita ¾ siemenistä monitoimikoneeseen yhdessä leikatun basilikan, hienonnetun kevätsipulin, oliiviöljyn, parmesaanijuuston sekä suolan kanssa.
- Sekoita rakeiseksi massaksi.
- Leikkaa kurkusta molemmat päät pois, höylää esim juustohöylällä pitkiä viipaleita.
- Aseta kurkkuviipaleet esim leivinpaperille ja laita jokaiselle viipaleelle pestoa.
- Leikkaa mozzarella tangoiksi, 16 palaa.
- Kääri kurkut peston kanssa mozzarellan ympärille.
- Tarjoiluun lisää rullien päälle jäljellä olevat paahdetut siemenet, vähän sormisuolaa ja nokare pestoa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.