Kurkkurullia
Vihreä on kaunista! Raikasta ja kotitekoista sormiruokaa joka sopii mainiosti viikonlopun aloitukseen!

100g | Pinjansiemeniä |
1ruukku | Basilikaa |
100g | Kevätsipulia |
1,5dl | Oliiviöljyä |
50g | Parmesaania |
0,5tl | Suolaa |
2pussia | Mozzarellaa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen kurkkua |
- Paahda pinjasiemenet kuumassa paistinpannussa, anna jäähtyä.
- Laita ¾ siemenistä monitoimikoneeseen yhdessä leikatun basilikan, hienonnetun kevätsipulin, oliiviöljyn, parmesaanijuuston sekä suolan kanssa.
- Sekoita rakeiseksi massaksi.
- Leikkaa kurkusta molemmat päät pois, höylää esim juustohöylällä pitkiä viipaleita.
- Aseta kurkkuviipaleet esim leivinpaperille ja laita jokaiselle viipaleelle pestoa.
- Leikkaa mozzarella tangoiksi, 16 palaa.
- Kääri kurkut peston kanssa mozzarellan ympärille.
- Tarjoiluun lisää rullien päälle jäljellä olevat paahdetut siemenet, vähän sormisuolaa ja nokare pestoa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.