Kurkkuvene ja tillitäyte
Raikkaita napostelupaloja illanviettoon!

2kpl | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
200g | Ranskankermaa |
1ruukku | Tuoretta tilliä hienonnettuna |
1kpl | Sitruuna, mehu |
Suolaa, mustapippuria |
- Leikkaa kurkuista kannat pois.
- Leikkaa kurkuista 4-5 cm pituisia paloja.
- Halkaise palat ja kaavi lusikalla ontoiksi.
- Säästä sisukset.
- Puristele siivilässä kurkun sisus kuivemmaksi.
- Sekoita sisus ja ranskankerma.
- Mausta sitruunan mehulla, tillillä, mustapippurilla ja suolalla.
- Täytä kaavitut kurkut ranskankermatäytteellä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.