Pesto-kikhernefusillit
Pesto, basilika ja valkosipuli maustavat simppelin pastan.

100g | Kikhernefusilleja |
2kpl | Valkosipulinkynsi |
3-4tl | Pestoa |
1kpl | Punasipulia |
0,1kourallinen | Tuoretta basilikaa |
0,1tl | Suolaa |
100g | Kirsikkatomaatteja |
0,1kourallinen | Napolitana mix (rucola, mizuna, punajuurikkaan lehti & pinaatti) |
3rkl | Oliiviöljyä |
- Kikhernefusillien keitto ohjelmat:
- Kuumenna vesi kiehuvaksi.
- Lisää suola ja pasta.
- Anna kiehua ilman kantta 2-4 min.
- Valuta vesi.
- Pilko valkosipulinkynnet ja punasipuli.
- Freesaa sipulit öljyssä paistinpannulla.
- Lisää sekaan kypsät kikhernefusillit, pesto, kirsikkatomaattit ja suola.
- Kuumenna.
- Lisää yrtit, älä enää kuumenna.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.