Kasvisreseptit

Pesto-kikhernefusillit

Pesto, basilika ja valkosipuli maustavat simppelin pastan.
(0)
(207)
Ainesosat
Tulosta
100gKikhernefusilleja
2kplValkosipulinkynsi
3-4tlPestoa
1kplPunasipulia
0,1kourallinen Tuoretta basilikaa
0,1tlSuolaa
100gKirsikkatomaatteja
0,1kourallinen Napolitana mix (rucola, mizuna, punajuurikkaan lehti & pinaatti)
3rklOliiviöljyä
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pastat
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Maidoton
Vegaaninen
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Alle 15 min
Valmistustapa
Keitetty
Tee näin:
  1. Kikhernefusillien keitto ohjelmat:
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  3. Lisää suola ja pasta.
  4. Anna kiehua ilman kantta 2-4 min.
  5. Valuta vesi.
  6. Pilko valkosipulinkynnet ja punasipuli.
  7. Freesaa sipulit öljyssä paistinpannulla.
  8. Lisää sekaan kypsät kikhernefusillit, pesto, kirsikkatomaattit ja suola.
  9. Kuumenna.
  10. Lisää yrtit, älä enää kuumenna.
KP
Kokkisi oli:Kaisu PitkänenSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.