Pesto-kikhernefusillit
Pesto, basilika ja valkosipuli maustavat simppelin pastan.

100g | Kikhernefusilleja |
2kpl | Valkosipulinkynsi |
3-4tl | Pestoa |
1kpl | Punasipulia |
0,1kourallinen | Tuoretta basilikaa |
0,1tl | Suolaa |
100g | Kirsikkatomaatteja |
0,1kourallinen | Napolitana mix (rucola, mizuna, punajuurikkaan lehti & pinaatti) |
3rkl | Oliiviöljyä |
- Kikhernefusillien keitto ohjelmat:
- Kuumenna vesi kiehuvaksi.
- Lisää suola ja pasta.
- Anna kiehua ilman kantta 2-4 min.
- Valuta vesi.
- Pilko valkosipulinkynnet ja punasipuli.
- Freesaa sipulit öljyssä paistinpannulla.
- Lisää sekaan kypsät kikhernefusillit, pesto, kirsikkatomaattit ja suola.
- Kuumenna.
- Lisää yrtit, älä enää kuumenna.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.