Kasvisreseptit

Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.
(0)
Tulosta
1kplButternutkurpitsa (myskikurpitsa), n 1-1.5kg
200gNärpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
1tlÖljyä
1tlSormisuolaa
1kplKeltainen sipuli
3-4kplValkosipulinkynsiä
1rklÖljyä
400mlKookosmaitoa
2dlVettä
3tlSuolaa
2tlTimjamia
1Mustapippuria
0,5tlChilijauhetta
Tuoretta timjamia ja vähän kermaa koristeluun
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Puolita kurpitsa pituussuunnassa ja poista siemenet.
  3. Voit säilyttää siemenet jos haluat esim pahtaa ne paistinpannulla.
  4. Aseta kurpitsat kuori ylöspäin pellille jossa leivinpaperi.
  5. Huuhtele ja puolita suippopaprikat, poista siemenet.
  6. Aseta pellille kurpitsan kanssa.
  7. Laita öljyä ja suolaa paprikapuoliskoille.
  8. Paahda kurpitsa ja paprika uunin keskitasolla 30 minuuttia.
  9. Ota paprikat pois ja paahda kurpitsaa vielä 20 minuuttia.
  10. Hakkaa sipuli ja valkosipuli ja ruskista öljyssä isomassa kattilassa.
  11. Anna kurpitsan jäähtyä ennen kuin kaivat sisällön ja laitat sen kattilaan.
  12. Lisää kookosmaito ja sekoita sauvasekoittimella.
  13. Lisää vesi, paahdettu paprika ja mausteet.
  14. Sekoita keitto sileäksi.
  15. Kiehauta lopuksi keitto, maista ja lisää tarvittaessa mausteita oman maun mukaisesti.
  16. Tarjoiluun vähän kermaa ja tuoretta timjamia.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.