Kasvisreseptit

Munakas helmitomaateilla ja fetajuustolla

Munakas makeilla helmitomaateilla, tuoreella basilikalla ja fetajuustolla. Sopii täydellisesti lounasboksiin tai sunnuntaibrunssille.
(0)
Tulosta
100gNärpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
100gNärpiön Vihanneksen Oransseja Helmitomaatteja
200gFetajuustoa
1ruukkuTuoretta basilikaa
6kplKananmunaa
1dlKaurakermaa
1tlYrttisuolaa
1tlValkosipulijauhetta
1tlTimjamia
0,25tlMustapippuria
1rklVoita paistamiseen
  1. Huuhtele helmitomaatit ja puolita ne.
  2. Murusta fetajuusto ja hakkaa basilika karkeasti.
  3. Vatkaa kananmunat, kerma ja mausteet kulhossa.
  4. Sekoita joukkoon tomaatit, fetajuusto ja basilika.
  5. Lämmitä paistinpannu voilla ja paista munakas kannen alla keskilämmöllä n 25 minuuttia.
  6. Laske lämpöä n 10 minuutin jälkeen.
  7. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
  8. Laita päälle tuoretta basilikaa.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.