Munakoiso-perunapelti
Kaipaatko lisukkeisiin vaihtelua? Onko munakoiso sinulle tuttu aines? Jos ei niin on ehdottomasti aika kokeilla. Tätä annosta voi käyttää niin lisukkeena kuin naposteluun.
2kpl | Närpiön Vihanneksen munakoiso |
2kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano |
8kpl | Kiinteä peruna |
200g | Tuore vihreä parsa |
2rkl | Oliiviöljy |
2tl | Suola |
1tl | Rouhittu mustapippuri |
1ruukku | Tuore lehtitimjami |
- Asettele peruna-, munakoiso- ja tomaattiviipaleita leivinpaperoidulle uunipellille.
- Leikkaa vihreistä parsoista 3 senttiä kannoista pois, paloittele loppuosa parsaoista ja laita pellille.
- Levitä kasvisten päälle oliiviöljy, suola ja mustapippuri.
- Hiero maut kasviksiin.
- Paahda peltiä 200 C asteisessa uunissa 20 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Revi päälle tuoretta lehtitimjamia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.