Munakoisopizza
Munakoisopitsa on herkullinen ja helppo valmistaa, täydellinen vaihtoehto arjen tai juhlan ruokapöytään. Tämä 45 minuutissa valmistuva resepti yhdistää tuoreet San Marzano -tomaatit, valkosipulin ja basilikan munakoison kanssa, luoden maukkaan ja ravitsevan täytteen. Viimeisteltynä aurajuustolla ja juustoraasteella, tämä munakoisopitsa on taatusti kaikkien suosikki. Kokeile ja ihastu!
1pkt | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia |
1kpl | Soolo valkosipuli hienonnettuna |
1dl | Tuoretta basilikaa hienonnettuna |
1dl | Aurajuustoa |
1dl | Juustoraastetta |
1kpl | Kananmuna |
1rkl | Oliiviöljyä |
1tl | Suolaa |
1tl | Mustapippuria |
1kpl | Närpiön Vihanneksen munakoiso |
Suolaa |
- Leikkaa munakoiso neljään osaan ja ripotelle suolaa päälle. Kuivaa pinta 15min kuluttua.
- Sekoita täyte ja murskaa tasaiseksi massaksi.
- Levitä täyte munakoisojen päälle ja grillaa noin 30 min kunnes ovat kypsiä. Tarkastele pohjaa aika-ajoin ettei pala.
- Viimeistele muutamalla nauhalla hunajaa ja hienonnetulla persilialla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.