Uunipaahdettua vihanneksia
Uunipaahdettuja vihanneksia balsamiviinietikan ja valkosipulin maustamina.
1kpl | Kukkakaalinpää |
200g | Herkkusieniä |
230g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
10kpl | Valkosipulinkynsiä |
3rkl | Öljyä |
2rkl | Balsamiviinietikkaa |
1tl | Suolaa |
1tl | Timjamia |
1mm | Mustapippuria |
3lehteä | Viherkaalia |
- Huuhtele kukkakaalinpää ja leikkaa paloiksi.
- Huuhtele myös Dunne tomaatit ja herkkusienet.
- Laita kukkakaali, tomaatit ja herkkusienet uunivuokaan.
- Kuori valkosipulinkynnet ja sekoita yhteen kasviksien kanssa.
- Sekoita balsamiviinietikka, öljyä ja mausteet kulhoon.
- Kaada kasvisten päälle ja sekoita hyvin.
- Paahda uunissa 25 minuuttia.
- Huuhtele ja revi sillä aikaa viherkaali pienemmiksi paloiksi.
- Ota vuoka uunista ja sekoita varovasti kasvikset joukkoon.
- Paahda vielä 6-7 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.