Kasvisreseptit

Mustajuuririsotto porkkanalla

Risotto on helppo lämmittää seuraavana päivänä!
(0)
Tulosta
Risotto
300gMustajuurta (5-6 kpl)
2kplKeltasipulia
2rklOliiviöljyä
2kplliemikuutiota
9dlVettä
0,5dlVaaleaa etikkaa
2,5dlAvorioriisiä, vaihtoehtoisesti puuroriisiä
80gJuustoraastetta
Pikkelöity porkkana
2kplPorkkanaa
2rklViinietikkaa
1rklSokeria
  1. Risotto
  2. Kuori sipuli ja mustajuuret.
  3. Leikkaa mustajuuri kolikoiksi ja sipuli hienoksi.
  4. Lämmitä vesi, liemikuutiot ja viinietikka kattilassa.
  5. Kaada oliiviöljy lämpimään isoon paistinpannuun, kuullota riisi ja kasvikset kunnes riisi on kiiltävä, kaada päälle lämmintä lientä, aloita n 1/3 liemestä ja sen mukaan lisää kun riisi imee nestettä.
  6. Risotto on valmis noin 15-20 minuutin kuluttua kun riisi on pehmennyt.
  7. Sekoita joukkoon juustoraaste ja maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
  8. Tarjoile siemenillä ja pikkelöidyllä porkkanalla päällystettynä.
  9. Pikkelöityä porkkanaa
  10. Leikkaa porkkana niin ohuiksi suikaleiksi kun saat ne.
  11. Kaada päälle viinietikka ja sokeri.
  12. Sekoita hyvin ja purista kunnes alkavat nesteytyä.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.