Nyhtökaurapastavuoka
Tässä vuoka joka täynnä makua! Voit vaihtaa täysin maidottomiin tuotteisiin niin ruoasta tulee täysin vegaaninen.
1rasia | Nude nyhtökauraa (280g) |
250g | Gnocchi pastaa |
1prk | Tomaattimurskaa |
2dl | Vettä |
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2dl | Raastettua emmental-juustoa |
1tl | Paprikajauhetta |
0,5ruukku | Basilikaa |
1kpl | Kasvisliemikuutio |
2rkl | Rypsiöljyä |
0,5tl | Suolaa |
0,5tl | Sokeria |
1tl | Mustapippuria |
- Ruskista sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä.
- Lisää nyhtökaura ja jatka ruskistamista.
- Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.
- Lisää tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio ja puolet basilikasta ja kiehauta.
- Sekoita joukkoon kypsennetyt pastat ja sekoita.
- Kaada seos uunivuokaan ja viimeistely juustoraasteella.
- Kypsennä vuoka uunissa 180 asteessa 30 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.