Ohratabbouleh
Libanonista alkuperänsä saanut Tabbouleh, värikäs ja monipuolinen. Sellaisenaan tai lisukkeena.
4dl | Ohrasuurimoa, esikypsennettyä |
2kpl | Granaattiomenaa |
1dl | Oliiviöljyä |
1kpl | Sitruuna |
1kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen |
2kpl | Porkkanaa |
1ruukku | Tuoretta minttua |
Suolaa | |
Mustapippuria |
- Keitä juurekset suolavedessä kypsäksi.
- Jäähdytä.
- Keitä ohra paketin ohjeiden mukaan kypsäksi.
- Lisää ohran joukkoon juurekset.
- Purista sitruunanmehu ohraan.
- Lisää oliiviöljy ja hienonnettu minttu ohraan.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Nostele annosten päälle granaatinomenien siemeniä ja chilirenkaita.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.