Ohratabbouleh
Libanonista alkuperänsä saanut Tabbouleh, värikäs ja monipuolinen. Sellaisenaan tai lisukkeena.

Ainesosat
4dl | Ohrasuurimoa, esikypsennettyä |
2kpl | Granaattiomenaa |
1dl | Oliiviöljyä |
1kpl | Sitruuna |
1kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen |
2kpl | Porkkanaa |
1ruukku | Tuoretta minttua |
Suolaa | |
Mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Lisukkeet Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Keitä juurekset suolavedessä kypsäksi.
- Jäähdytä.
- Keitä ohra paketin ohjeiden mukaan kypsäksi.
- Lisää ohran joukkoon juurekset.
- Purista sitruunanmehu ohraan.
- Lisää oliiviöljy ja hienonnettu minttu ohraan.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Nostele annosten päälle granaatinomenien siemeniä ja chilirenkaita.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.