Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä
Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
1pkt | Fetajuustoa |
10kpl | Kirsikkatomaattia, kotimaisia |
5kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | Punasipuli, pieni |
2rkl | Tomaattipyreettä |
2rkl | Oliiviöljyä |
Kuivattuja yrttejä, rosmariini, basilika, timjamia | |
Mustapippuria |
- Nosta feta uunivuokaan, ja laita uuni 200 asteelle.
- Lisää halkaistut tomaatit ja valkosipulinkynnet.
- Sivele fetan pinnalle tomaattipyree ja ripottele päälle mausteet.
- Lisää päällimmäiseksi silputtu punasipuli.
- Lorauta vielä fetan ja tomaattien päälle oliiviöljyä.
- Nosta uunivuoka uuniin ja paahda 200 asteessa n. 15 minuuttia, laita vuoan päälle folio jos valkosipulinkynnet alkavat tummumaan liikaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.