Kasvisreseptit

Paahdettu kukkakaali-currykeitto

(0)
Tulosta
1kplKukkakaali
2rklÖljyä paahtamiseen
1tlSuolaa
2kplKeltasipulia, pientä
0,5tlSitruunankuorta
0,5dlValkoviinietikkaa
2rklPunaista currytahnaa
3dlKasvislientä, luomu
4dlKookosmaitoa
Tarjoiluun:
Juustoraastetta
Tuoretta ruohosipulia
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Silppua kukkakaali ja lisää se uunipellille. Lorauta päälle öljyä.
  3. Paahda kukkakaaleja uunissa kunnes ne saavat kauniin värin, n 20 minuuttia.
  4. Silppua sipulit ja lisää ne öljyn kanssa kattilaan. Kuullota kunnes sipulit ovat pehmenneet. Älä polta!
  5. Raasta joukkoon sitruunankuori.
  6. Lisää currytahna ja valkoviinietikka ja lisää paahdetut kukkakaalit.
  7. lisää kasvisliemi ja kookosmaito. Anna porista n. 10–15 minuuttia liedellä.
  8. Maista ja mausta lisää jos tarve.
  9. Ota kattila liedeltä ja soseuta kukkakaalit. Sekoita ja maista vielä kerran.
  10. Lisää keiton päälle juustoraaste ja ruohosipuli.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.