Paahdettua kurpitsaa ja tulista ricottajuustoa
Värikäs annos vaikka alkupalaksi juhliin!

Paahdetut kurpitsat | |
1kpl | Myskikurpitsa, iso tai 2 kpl pienempää |
0,5dl | Oliiviöljyä |
Suolaa, mustapippuria | |
Tulinen ricottajuusto | |
200g | Ricottajuustoa |
1tl | Suolaa |
2kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen |
1ruukku | Lehtipersiljaa, hienonnettuna |
- Paahdetut kurpitsat
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Halkaise kurpitsat poikittain, jotta siemenet ja kokonainen osa jäävät erikseen.
- Kuori kurpitsan puolikkaat.
- Halkaise siemenosa ja kaavi siemenet lusikalla pois.
- Halkaise, myös toinen osa.
- Hiero oliiviöljy ja suolaa paloihin.
- Asettele leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda uunissa30 minuuttia, tai kunnes pehmeitä.
- Mausta mustapippurilla.
- Tulinen ricottajuusto
- Sekoita ainekset kulhossa.
- Tarjoile paahdettujen kurpitsojen kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.