Kasvisreseptit

Paahdettua kurpitsaa ja tulista ricottajuustoa

Värikäs annos vaikka alkupalaksi juhliin!
(0)
(409)
Tulosta
Paahdetut kurpitsat
1kplMyskikurpitsa, iso tai 2 kpl pienempää
0,5dlOliiviöljyä
Suolaa, mustapippuria
Tulinen ricottajuusto
200gRicottajuustoa
1tlSuolaa
2kplNärpiön Vihanneksen chiliä, punainen
1ruukkuLehtipersiljaa, hienonnettuna
  1. Paahdetut kurpitsat
  2. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  3. Halkaise kurpitsat poikittain, jotta siemenet ja kokonainen osa jäävät erikseen.
  4. Kuori kurpitsan puolikkaat.
  5. Halkaise siemenosa ja kaavi siemenet lusikalla pois.
  6. Halkaise, myös toinen osa.
  7. Hiero oliiviöljy ja suolaa paloihin.
  8. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda uunissa30 minuuttia, tai kunnes pehmeitä.
  9. Mausta mustapippurilla.
  10. Tulinen ricottajuusto
  11. Sekoita ainekset kulhossa.
  12. Tarjoile paahdettujen kurpitsojen kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.