Kasvisreseptit

Paahdettua ruusukaalia helmitomaateilla, sienillä ja balsamicolla

Pellillinen vihanneksia ja sieniä on helppo ja nopea tapa saada enemmän vihreää joulupöytään. Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.
(0)
(1082)
Tulosta
600gRuusukaalia
200gHerkkusieniä
400gNärpiön Helmitomaatteja
2rlkOliiviöljyä
1,5tlSormisuolaa
1mmMustapippuria
1kplgranaattiomena
Balsamicokastiketta
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Leikkaa ruusukaali ja herkkusienet paloiksi.
  3. Huuhtele tomaatit.
  4. Laita kaikki vihannekset pellille jolla leivinpaperi.
  5. Valuta oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Paahda uunin keskitasolla 20 minuuttia.
  7. Kaiva sillä aikaa granaattiomenasta siemenet ja laita ne kulhoon.
  8. Ota pelti uunista ja sekoita joukkoon granaattiomenan siemenet ja valuta päälle runsaasti balsamicokastiketta ennen tarjoilua.
  9. Tarjoile lisukkeena vaikka joulupöydässä tai muussa buffapöydässä.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.