Kasvisreseptit

Paistettua parsaa ja chili-tomaattivoita

Rakastatko parsaa kaikissa muodoissa ja käytät sitä ruuanlaitossa heti kun vain mahdollista? Haluatko kokeilla jotain erilaista ja tuoda parsan parhaat puolet esille helposti mutta vaihtelevasti? Tässä reseptissä itse parsa tehdään helposti ja perinteisesti mutta maustevoi tuo parsan ominaisuuksia ja makua esiin.
(0)
(70)
Tulosta
Parsa:
500gVihreä parsa
2rklOliiviöljy
1tlSuola
Maustevoi:
200gVoi
2kplNärpiön Vihanneksen San Marzano
1kplNärpiön Vihanneksen chili
1kplValkosipulikynsi
1tskSuola
1tskRouhittu mustapippuri
  1. Maustevoi:
  2. Valmista maustevoi sulattamalla voi kattilassa.
  3. Lisää kattilaan chili, valkosipuli ja San Marzano tomaatit.
  4. Hauduttele miedolla lämmöllä kasvikset kypsäksi.
  5. Soseuta tasaiseksi ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Laita voi kylmään kovettumaan.
  7. Notkista jähmettynyt voi vispilällä ennen tarjoilua.
  8. Parsa:
  9. Kuumenna paistinpannu.
  10. Lisää paistinpannulle oliiviöljy.
  11. Poista parsoista 3 senttiä kannoista pois.
  12. Paista parsoja muutama minuutti kovalla lämmöllä välillä kääntäen.
  13. Mausta parsat teelusikallisella suolaa.
  14. Tarjoile maustevoin kanssa lämpimänä.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.