Paksoi Ramen
Japanilaistyylisesta keitosta on monta vaihtoehtoa.

Ainesosat
| 4kpl | Paksoi |
| 2kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen |
| 200g | Mungpavun itua |
| 1ruukku | Tuoretta korianteria |
| 50g | Wakamemerilevää |
| 50g | Misotahnaa |
| 1,2l | Vettä |
| 4kpl | Norimerilevälevyä |
| Suolaa |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Alkupalat Keitot Pääruoat |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
| Kausi | Arkiruoka Juhla |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Laita vesi kattilaan.
- Kiehauta.
- Lisää joukkoon merilevä ja misotahna.
- Lisää tarvittaessa suolaa.
- Jaa liemi tarjoilukulhoihin.
- Lisää kulhoihin paksoi, punainen chili, idut ja norimerilevälevyt.
- Koristele korianterilla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







