Paksoi Ramen
Japanilaistyylisesta keitosta on monta vaihtoehtoa.

4kpl | Paksoi |
2kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä, punainen |
200g | Mungpavun itua |
1ruukku | Tuoretta korianteria |
50g | Wakamemerilevää |
50g | Misotahnaa |
1,2l | Vettä |
4kpl | Norimerilevälevyä |
Suolaa |
- Laita vesi kattilaan.
- Kiehauta.
- Lisää joukkoon merilevä ja misotahna.
- Lisää tarvittaessa suolaa.
- Jaa liemi tarjoilukulhoihin.
- Lisää kulhoihin paksoi, punainen chili, idut ja norimerilevälevyt.
- Koristele korianterilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.