Kasvisreseptit

Paprikahummus

Paprikahummus jonka voi tarjoilla niin salaatin, paahdettujen vihannesten tai sipsin kanssa. Tai miksi ei nachotäytteenä!
(0)
(780)
Tulosta
4kplNärpiön Vihanneksen paprikaa
1rlkOliiviöljyä
1tlSavustettu paprika maustetta
0,5tlSuolaa
1pakettiKikherneitä, 230g nesteetön paino
0.5-1dlVettä
1rlkTahinia (seesampastaa)
1tlYrttisuolaa
1tlValkosipulijauhetta
Vähän chilijauhetta tai tuoretta kotimaista chiliä
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Leikkaa paprikat paloiksi ja aseta leivinpaperilla varustetulle pellille
  3. Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta smoked paprikalla ja suolalla.
  4. Paahda uunissa 30 minuuttia.
  5. Kaada kikherneistä liemi pois.
  6. Laita tehosekoittimeen yhdessä paahdettujen paprikoiden kanssa, 0.5dl vettä, tahini, yrttisuola, valkosipulijauhe ja chili.
  7. Sekoita kaikki seokseksi.
  8. Lisää vettä jos hummus on liian paksu.
  9. Mausta ja lisää tarvittaessa lisää mausteita.
  10. Tarjoile lisukkeena salaatin, paahdettujen vihannesten tai sipsien kanssa.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.