Pasta ihanalla paprikakastikkeella
Täysin vegaaninen pasta-ateria ihanalla paprikakastikkeella.

200g | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1kpl | Punasipuli |
3kpl | Valkosipulinkynttä |
200g | Vapaavalintaista pastaa |
0,5dl | cashewpähkinöitä |
1dl | Vapaavalintaista maitoa |
1tl | Suolaa |
1tl | Savustettua paprikajauhetta |
1mm | Mustapippuria |
0,5mm | Chilihiutaleita/chilijauhetta |
Tuoretta basilikaa, auringonkukansiemeniä ja chilihiutaleita koristeluun |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Puolita suippopaprikat, poista siemenet ja aseta leivinpaperilla päällystetylle pellille.
- Kuori ja leikkaa punasipuli paloiksi ja aseta pellille yhdessä kuorittujen valkosipulikynsien kanssa.
- Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
- Keitä sillä aikaa pasta.
- Laita tehosekottimeen paahdettu paprika, punasipuli, valkosipuli, cashewpähkinät ja maito.
- Sekoita kunnes sileä.
- Lisää kaikki mausteet ja sekoita vielä vähän.
- Mausta suolalla ja pippurilla tarpeen mukaan.
- Kaada kastike pastan päälle ja sekoita hyvin.
- Annostele kulhoihin ja koristele tuoreella basilikalla, auringonkukansiemenillä ja chilihiutaleilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.