Kasvisreseptit

Parsakaalikeitto pinaatilla & kurkulla

Kermainen ja täyttävä vihanneskeitto on täydellinen lounaaksi.
(0)
(800)
Tulosta
1litraaVettä
2kplKasvisliemikuutiota
3tlSuolaa
2tlTimjamia
1mmMustapippuria
500gParsakaalia
200gPalsternakkaa
1kplKeltasipuli
2,5dlKookosmaitoa
1kplNärpiön Vihanneksen Kurkkua
3dlTuoretta babypinaattia
  1. Kiehauta vesi isossa kattilassa.
  2. Lisää kasvisliemikuutiot, timjani, suola ja pippuri.
  3. Huuhtele ja leikkaa parsakaali sekä palsternakka paloiksi.
  4. Kuori ja leikkaa sipuli karkeasti.
  5. Aseta kasvikset ja sipuli kattilaan ja anna kiehua n 10 minuuttia.
  6. Huuhtele sillä aikaa kurkku ja babypinaatti.
  7. Leikkaa kurkku pienempiin paloihin.
  8. Ota kattila levyltä ja sekoita sauvasekoittimella sileäksi keitoksi.
  9. Voit myös käyttää blenderiä.
  10. Älä kaada vettä pois.
  11. Lisää kookosmaito, kurkku sekä pinaatti ja sekoita lisää.
  12. Tarjoiluun voit käyttää hieman kookosmaitoa ja chiliryynejä.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.