Parsakaalikeitto pinaatilla & kurkulla
Kermainen ja täyttävä vihanneskeitto on täydellinen lounaaksi.

1litraa | Vettä |
2kpl | Kasvisliemikuutiota |
3tl | Suolaa |
2tl | Timjamia |
1mm | Mustapippuria |
500g | Parsakaalia |
200g | Palsternakkaa |
1kpl | Keltasipuli |
2,5dl | Kookosmaitoa |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
3dl | Tuoretta babypinaattia |
- Kiehauta vesi isossa kattilassa.
- Lisää kasvisliemikuutiot, timjani, suola ja pippuri.
- Huuhtele ja leikkaa parsakaali sekä palsternakka paloiksi.
- Kuori ja leikkaa sipuli karkeasti.
- Aseta kasvikset ja sipuli kattilaan ja anna kiehua n 10 minuuttia.
- Huuhtele sillä aikaa kurkku ja babypinaatti.
- Leikkaa kurkku pienempiin paloihin.
- Ota kattila levyltä ja sekoita sauvasekoittimella sileäksi keitoksi.
- Voit myös käyttää blenderiä.
- Älä kaada vettä pois.
- Lisää kookosmaito, kurkku sekä pinaatti ja sekoita lisää.
- Tarjoiluun voit käyttää hieman kookosmaitoa ja chiliryynejä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.