Parsakupit
Maistuva suolainen lisuke kahvin kanssa. Suosittelen tekemään tupla annoksen, nam!
4kpl | Voitaikinalevyä |
1nippu | Parsaa |
200g | Cheddarjuustoa raastettuna |
- Poista parsoista kova kanta.
- Leikkaa 4 cm pituisiksi paloiksi.
- Halkaise voitaikinalevyt pituussunnassa puoliksi.
- Laita voitaikinan päälle raastettua cheddarjuustoa ja parsapaloja.
- Rullaa taikinat ja laita paistovuokaan.
- Jaa loput cheddarjuustot rullien päälle.
- Paista 185 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes taikina on kullanruskeaa.
- Paista 185 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes taikina on kullanruskeaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.