Patatas bravas
Yksi Espanjan suosituimmista tapas ruuista, tässä tehtynä vegaanisesta majoneesista sekä hienoista kotimaisista Annabelle perunoista!

Perunat | |
8kpl | Kotimaista perunaa, keskikokoista |
1,5rkl | Oliiviöljyä |
0,5tl | Paprikajauhetta |
0,5tl | Suolaa |
Mustapippuria | |
Kastike | |
120g | Vegaanista majoneesia |
1tl | Paprikajauhetta, savustettu |
10pisaraa | Tabascoa |
50g | paseerattua tomaattia |
0,5tl | Valkosipulijauhetta |
0,5tl | Sipulijauhetta |
1tl | Hunajaa |
Tarjoiluun | |
Lehtipersiljaa |
- Perunat
- Aseta uuni 225 asteeseen.
- Kuori perunat ja huuhtele.
- Leikkaa perunat karkeiksi paloiksi.
- Sekoita leivinpaperilla varustetulle uunipellille yhdessä oliiviöljyn, paprikajauheen, suolan ja mustapippurin kanssa.
- Paista uunissa n 20 minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet väriä ja ovat pehmeät.
- Kastike
- Tee sillä aikaa kastike
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa, mausta tarvittaessa suolalla.
- Valuta kastike lämpimien perunoiden päälle, levitä päälle hienonnettua lehtipersiljaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.