Kasvisreseptit

Pavuilla täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä. Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.
(0)
(407)
Tulosta
10kplPaprikaa
2kplIsoa sipulia
2prkValkoisia säilykepapuja tomaattikastikkeessa
2dlPaseerattua tomaattia
1tlSuolaa
1-2tlMustapippuria
0,5dl Persiljaa
  1. Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä.
  2. Valuta pavuista suurin osa liemestä pois. Lisää pavut sipulin joukkoon ja paista vähän aikaa, että seos sakenee. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää persiljaa.
  3. Puhdista paprikat kannoista ja siemenistä.
  4. Täytä paprikat papu-sipuliseoksella ja laita uunivuokaan. Valuta päälle paseerattua tomaattia.
  5. Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia kauniin ruskeaksi.
SA
:Sanja Alisic
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.