Pavuilla täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä.
Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.

Ainesosat
10kpl | Paprikaa |
2kpl | Isoa sipulia |
2prk | Valkoisia säilykepapuja tomaattikastikkeessa |
2dl | Paseerattua tomaattia |
1tl | Suolaa |
1-2tl | Mustapippuria |
0,5dl | Persiljaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Lisukkeet Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka BBQ Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Tee näin:
- Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä.
- Valuta pavuista suurin osa liemestä pois. Lisää pavut sipulin joukkoon ja paista vähän aikaa, että seos sakenee. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää persiljaa.
- Puhdista paprikat kannoista ja siemenistä.
- Täytä paprikat papu-sipuliseoksella ja laita uunivuokaan. Valuta päälle paseerattua tomaattia.
- Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia kauniin ruskeaksi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.