Kasvisreseptit

Piedmontelainen paprikamuhennos

Pohjois-Italian ylpeydenaihe pepperonata on helppo valmistaa ja monikäyttöinen, joko alkuruokana tai keitettyjen punaisten linssien kera muhennoksena, pääruokana!
(2)
(476)
Tulosta
Vaihe 1
1dlAuringonkukkaöljyä
1kplVarsisellerin varsi
4kplSalottisipulia
4kplValkosipulinkynttä
1rklTuoretta rosmariinia
1tlFenkolinsiemeniä
1kplLaakerinlehti
1ripausChilihiutaleita
1ripausSahramia
Merisuolaa, reilusti
Vaihe 2
4pssNärpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
Vaihe 3
4kplKotimaista tomaattia, kypsää
1rklValkoviinietikkaa
1ruukkuBasilikaa
4rklKapriksia
  1. Kuori varsiselleri ja leikkaa ohueksi.
  2. Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja rosmariini.
  3. Lisää kaikki 1. vaiheen ainekset kattilaan ja anna hautua kunnes ovat pehmeitä.
  4. Lisää joukkoon pilkottu suippopaprika josta olet poistanut kannat ja siemenet. Hauduta 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkotut tomaatit ilman kantaa ja valkoviinietikka.
  6. Anna koko komeuden hautua padaksi, noin 20 minuuttia ja lisää joukkoon basilika sekä halutessasi kapriksia.
ST
:Sami Tallberg
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(2)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.