Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä sopii miltei kaiken kanssa!

2,5dl | Vettä |
1dl | Etikkaa |
0,5dl | Sokeria |
0,5tl | Suolaa |
6kpl | Pientä punasipulia |
1kpl | Närpiön Vihanneksen punainen chiliä |
- Keitä vesi, etikka, suola ja sokeri.
- Anna jäähtyä.
- Leikkaa sillä aikaa punasipuli ja chili paloiksi ja laita lasipurkkiin.
- Kaada neste päälle ja aseta jääkaappiin.
- Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.