Kasvisreseptit

Pintxos

Pintxos ovat pieniä tapas annoksia, joiden alkuperä on Baskiasta. Tarjoillaan usein alkoholipitoisten juomien kanssa ja nähdään usein syötävän seisaalta baarissa tai tavernassa.
(0)
Tulosta
Salsa
0,5kplSolo valkosipulia
1rklHienonnettua timjamia
2rklTomaattipyrettä
2rklHunajaa
2rklVaaleaa viinietikkaa
0,5dlVettä
2kplKotimaista tomaattia
1kplNärpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
Pohja
2kplBake-off patonkia
150gChevre juustoa
Koristeluun
Punaversoa tai vesikrassia
  1. Salsa
  2. Kuori ja hienonna solo valkosipuli, hienonna myös tuore timjami.
  3. Keitä valkosipuli, timjami, tomaattipyree, hunaja, viinietikka ja vesi muutaman minuutin, kunnes se sakenee.
  4. Ota kastike liedeltä.
  5. Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi, lisää kastikkeeseen, laita liedelle ja anna kiehua vielä 4-5 minuuttia.
  6. Anna jäähtyä.
  7. Bas
  8. Paista patongit pakkauksen ohjeiden mukaisesti, anna jäähtyä hieman.
  9. Leikkaa patongit 12-16 vinoon viipaleeseen.
  10. Jaa vuohenjuusto jokaiselle patonkipalalle ja lisää vielä reilu lusikallinen tomaatti-paprikasalsaa.
  11. Koristelu
  12. Koristele jokainen pala esim. punaversojen tai vesikrassilla.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.