Piparjuurimarinoidut kirsikkatomaatit
Vaikka kaikki Närpiön Vihanneksen tomaatit toimivat sellaisenaan syötynä, niin makuelämystä kannattaa syventää kokeilemalla kokata niistä erilaisia annoksia. Klassiset kesän maut syntyvät tomaateista ja uusia makumuistoja luodaan trendikkäillä mausteilla, kokeile piparjuurimarinoituja kirsikkatomaatteja!
500g | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja |
2rkl | Piparjuurta raastettuna |
1rkl | Tuoretta timjamia hienonnettuna |
2rkl | Oliiviöljyä |
1rkl | Omenasiideriviinietikkaa |
1tl | Sokeria |
0,5tl | Suolaa |
- Halkaise kirsikkatomaatit, raasta piparjuuri ja hienonna timjami.
- Sekoita keskenään oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, sokeri ja suola.
- Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja sekoita hyvin.
- Siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.