Kasvisreseptit

Pomodori ripieni

Tässä pomodori ripienistä, eli täytetyistä tomaateista, vegetaarinen vaihtoehto jossa valkoiset pavut antavat hienon rakenteen täytteelle, samalla kun oliivit antavat annokselle luonnetta. Tässä tavallisia tomaatteja mutta pihvitomaatit soveltuvat myös aivan loistavasti!
(1)
(705)
Ainesosat
Tulosta
8kplNärpiön Vihanneksen tomaatti
Täyte:
2kplValkosipulinkynsi
200gValkoisia-papuja
1nippuTimjamia
30gParmesanjuusto
1rklOliiviöljy
Suola
16kplKalamata oliivi
50gRaastettu mozzarella juusto
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Alkupalat
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Gluteeniton
Kausi
Juhla
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Tomaatit
Vaikeusaste
Vähän vaativampi
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Sekoitettu
Uunissa
Tee näin:
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Pese tomaatit, leikkaa noin 1 cm kansi tomaateista.
  3. Kaiverra sisus hellävaraisesti ruokalusikalla ja laita siivilään.
  4. Käytä leikkuria, käytä siinä tomaattien sisus, valkosipuli, valkoiset pavut, timjami, parmesaani, öljy ja hitunen suolaa kunnes massa on ryynimäinen.
  5. Täytä tomaatit papumassalla, aseta kalamataoliivit sekä mozzarella raaste tomaattien päälle.
  6. Gratinoi lämpimässä uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes juustossa on väriä.
  7. Tarjoile esim noutopöydäsää tai yhdessä muiden tapas- antipastainspiroitujen annosten kanssa.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(1)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.