Kasvisreseptit

Punajuuri-kookoskeitto

Tässä keitossa juuresten aateli punajuuri saa pariksensa täyteläisen kookoskerman. Makuelämys kruunautuu tuoreella timjamilla. Helppo ja yksinkertaisesti valmistuva ruoka. Voit lisätä halutessasi keiton päälle vielä 1-2 viipaletta vuohenjuustoa, jos annoksen ei tarvitse olla vegaanista.
(0)
Tulosta
2kplPunajuurta, keskikokoista
2dlKookoskermaa
1Valkosipulia
2-3Tuoretta timjamia
Mustapippuria
Merisuolaa
cashewpähkinöitä
(Granaattiomenaa)
  1. Kuori ja paloittele punajuuret muutaman cm kokoiseksi kuutioiksi.
  2. Laita punajuuripalat kattilaan, kaada päälle (kiehuvaa) vettä ja keitä n 30min (tai kunnes punajuuret ovat pehmeitä).
  3. Kaada vesi pois.
  4. Pilko valkosipuli ja timjami pienemmäksi ja lisää kattilaan.
  5. Kaada päälle kookoskerma.
  6. Kiehauta.
  7. Soseuta sauvasekoittimella soseiksi.
  8. Mausta pippurilla ja suolalla.
  9. (Jos haluat laittaa pippuria myös keiton pinnalle koristeeksi, laita tässä kohtaa sen verran vähemmän)
  10. Nosta keitto kulhoon.
  11. Laita keiton päälle cashewpähkinöitä tuomaan suutuntumaa ja lisämään annokseen proteiinia.
  12. Lisää granaattiomenan siemeniä ja tuoretta timjamia.
  13. Rouhi myllystä pippuria koristeeksi ja nauti!
KH
:Kaie Hakonen
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.