San Marzano pastakastike
San Marzano tomaatti on paras tomaatti lämpimiin ruokiin, joten tähän pastakastikkeeseen sen valinta on täydellinen.
4kpl | San Marzano tomaattia |
1kpl | keltasipuli |
2kpl | valkosipulinkynttä |
0,5dl | oliiviöljyä |
1tl | harissa-maustetahnaa |
0,5dl | tomaattipyreetä |
1rkl | valkoviinietikkaa |
1rkl | hunajaa |
1dl | vettä |
1tl | suolaa |
250 | spagettia |
Tarjoiluun | |
tuoretta basilikaa | |
parmesaanijuustoa |
- Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota paistinpannussa kuumassa oliiviöljyssä. Lisää harissa, tomaattipyree, valkoviinietikka ja hunaja.
- Kaada päälle vesi ja anna kiehua 6-7 minuuttia, että kastike paksuuntuu.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike ja pasta paistinpannussa.
- Tarjoile tuoreen basilikan ja parmesaanilastujen kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.