Kasvisreseptit

Savupaprikapasta

Paprikaa, tomaattia, sipulia, valkosipulia ja chiliä uunissa paahtamalla syntyy maukas pohja pastakastikkeelle. Savupaprikalla maustetut uunikasvikset survaistaan kastikkeeksi, joka sekoitetaan pastan joukkoon. Tarjoile herkullinen pasta timjamin ja revityn mozzarellan kera!
(0)
Tulosta
6kpltomaatti
4kplpaprika
1kplsipuli
0,5kplvalkosipuli
1kplchili
2rkloliiviöljy
1rklsavupaprikamauste
0,5tlsuola
1ripausmustapippuri
400gtagliatelle pasta
1nipputimjamia
125gmozzarella
  1. Puolita tomaatit. Lohko paprikat ja sipuli. Halkaise valkosipuli kahtia horisontaalisti.
  2. Levitä kasvikset leivinpaperilla vuoratulle pellille. Lisää oliiviöljyä tasaisesti kasviksille. Ripottele päälle savupaprikamauste.
  3. Paahda kasviksia 220-asteessa noin 30 minuuttia. Käännä lopuksi uuni grillivastukselle ja paahda vielä 5 minuuttia.
  4. Kaiva valkosipulinkynnet kuorestaan. Survo valkosipulinkynnet, muut kasvikset ja pellille valunut liemi sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoile timjamin ja mozzarellajuuston kera.
JH
:Jenni Häyrinen
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.