Sitruuna-avokadopasta
Tarjoile paahdettujen Dunne tomaattien ja raastetun parmesanjuuston kanssa.

Ainesosat
| 2kpl | Avokadoa |
| 2kpl | Sitruunaa, mehu |
| 200g | Crème Fraiche |
| 50g | Parmesaanijuustoa raastettuna |
| 2tl | Chililastuja |
| 400g | Pennepastaa |
| 300g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
| Oliiviöljyä | |
| Suolaa, mustapippuria | |
| Sokeria |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Pastat Alkupalat Pääruoat |
| Erikoisruokavalio | Laktoositon |
| Kausi | Arkiruoka Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Keitetty Sekoitettu Uunissa |
Tee näin:
- Laita kattilaan pastalle vesi kiehumaan.
- Laita Dunne tomaatit uunivuokaan ja paahda 200 Casteisessa uunissa 8 minuuttia.
- Keitä pasta kypsäksi.
- Pastan kiehuessa sekoita ranskankerma, raastettu parmesanjuusto ja chililastut kulhossa.
- Halkaise ja poista kivi avokadoista.
- Lusikoi hedelmäliha kulhoon.
- Purista sitruunoiden mehu joukkoon.
- Sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla, oliiviöljyllä, sokerilla ja mustapippurilla.
- Valuta pasta.
- Sekoita pasta avokadotahnan joukkoon.
- Tarjoile paahdettujen Dunne tomaattien ja raastetun parmesanjuuston kanssa.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







