Kasvisreseptit

Somrig bulgursallad

Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
(0)
(463)
Tulosta
100gBulgur
1burkStora vita bönor, förkokta
200gMorot, strimlad
100gPalsternacka, strimlad
100gKålrot, strimlad
100gSparris
50gÄrtskidor
200gKörsbärstomater
100gRöd paprika
50gPersilja
50gRädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.
BH
:Björn Helsing
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.