Kasvisreseptit

Nacho Plate

Nacho plate är enkelt och smakar åt de flesta oavsett ålder. Den kan serveras till gäster eller som tilltugg på kvällen. Ingredienserna är även lätta att byta ut enligt egen smak.
(0)
(1921)
Tulosta
300gNacho
300gFörkokt mais
1mskRypsolja
20gTacokrydda
2stRödlök
50gJalapeno
100gRiven ost
200gCheddarostsås
200gSalsasås
150gCreme fraiche
1krukaFärsk koriander
  1. Värm ugnen till 160 grader.
  2. Värm upp en stekpanna.
  3. Lägg rypsolja och majs i pannan.
  4. Stek en stund.
  5. Tillsätt tacokryddan och 1 dl vatten.
  6. Blanda jämt
  7. Sjud på låg värme till att vattnet dunstat bort och kryddblandningen tagit fast i majsen.
  8. Bred ut nachochipsen jämt på en plåt med bakplåtspapper.
  9. Strö på majs, rödlök och jalapeno.
  10. Lyft med en sked på klickar cheddarostsås och salsasås.
  11. Strö till sist på riven ost över alltihopa.
  12. Grädda i 12-15 minuter.
  13. Då tas ur ugnen lägg ännu på creme fraiche och färsk koriander.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.