Kasvisreseptit

Pesto-kikhernefusillit

Pesto, basilika ja valkosipuli maustavat simppelin pastan.
(0)
(216)
Ingredienser
Tulosta
100gKikhernefusilleja
2stValkosipulinkynsi
3-4tskPestoa
1stPunasipulia
0,1kourallinen Tuoretta basilikaa
0,1tskSuolaa
100gKirsikkatomaatteja
0,1kourallinen Napolitana mix (rucola, mizuna, punajuurikkaan lehti & pinaatti)
3mskOliiviöljyä
Portioner
Kategorier
Maträtt
Pasta
Huvudrätter
Specialkost
Glutenfri
Mjölkfri
Vegan
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 15 min
Tillagningssätt
Kokat
Gör så här:
  1. Kikhernefusillien keitto ohjelmat:
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  3. Lisää suola ja pasta.
  4. Anna kiehua ilman kantta 2-4 min.
  5. Valuta vesi.
  6. Pilko valkosipulinkynnet ja punasipuli.
  7. Freesaa sipulit öljyssä paistinpannulla.
  8. Lisää sekaan kypsät kikhernefusillit, pesto, kirsikkatomaattit ja suola.
  9. Kuumenna.
  10. Lisää yrtit, älä enää kuumenna.
KP
Din kock:Kaisu PitkänenFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.