Kasvisreseptit

Pesto-kikhernefusillit

Pesto, basilika ja valkosipuli maustavat simppelin pastan.
(0)
(130)
Tulosta
100gKikhernefusilleja
2kplValkosipulinkynsi
3-4tlPestoa
1kplPunasipulia
0,1kourallinen Tuoretta basilikaa
0,1tlSuolaa
100gKirsikkatomaatteja
0,1kourallinen Napolitana mix (rucola, mizuna, punajuurikkaan lehti & pinaatti)
3rklOliiviöljyä
  1. Kikhernefusillien keitto ohjelmat:
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
  3. Lisää suola ja pasta.
  4. Anna kiehua ilman kantta 2-4 min.
  5. Valuta vesi.
  6. Pilko valkosipulinkynnet ja punasipuli.
  7. Freesaa sipulit öljyssä paistinpannulla.
  8. Lisää sekaan kypsät kikhernefusillit, pesto, kirsikkatomaattit ja suola.
  9. Kuumenna.
  10. Lisää yrtit, älä enää kuumenna.
KP
:Kaisu Pitkänen
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.