Pesto-kikhernefusillit
Pesto, basilika ja valkosipuli maustavat simppelin pastan.

Ingredienser
100g | Kikhernefusilleja |
2st | Valkosipulinkynsi |
3-4tsk | Pestoa |
1st | Punasipulia |
0,1kourallinen | Tuoretta basilikaa |
0,1tsk | Suolaa |
100g | Kirsikkatomaatteja |
0,1kourallinen | Napolitana mix (rucola, mizuna, punajuurikkaan lehti & pinaatti) |
3msk | Oliiviöljyä |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Pasta Huvudrätter |
Specialkost | Glutenfri Mjölkfri Vegan |
Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 15 min |
Tillagningssätt | Kokat |
Gör så här:
- Kikhernefusillien keitto ohjelmat:
- Kuumenna vesi kiehuvaksi.
- Lisää suola ja pasta.
- Anna kiehua ilman kantta 2-4 min.
- Valuta vesi.
- Pilko valkosipulinkynnet ja punasipuli.
- Freesaa sipulit öljyssä paistinpannulla.
- Lisää sekaan kypsät kikhernefusillit, pesto, kirsikkatomaattit ja suola.
- Kuumenna.
- Lisää yrtit, älä enää kuumenna.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.