Kasvisreseptit

Vegansk banankaka

En kraftig choklad- och banankaka gjord på kokosolja, kokossocker och valnötter!
(0)
(926)
Tulosta
3dlSpecialvetemjöl
1dlKakao
1,5tskBakpulver
0,5tskSalt
1tskVaniljsocker
1dlKokossocker
0,75dlLjus sirap
80gKokosolja
2stMogna bananer
1dlKrossade valnötter
1dlVatten
100gMörk vegansk choklad
  1. Blanda de torra ingredienserna mjöl, kakao, bakpulver, salt, vaniljsocker, kokossocker och valnötter i en skål.
  2. Värm kokosoljan snabbt i mikrovågsugn så den blir flytande, blanda tillsammans med mosade bananer, sirap och vatten.
  3. Blanda båda skålarna väl skilt för sig, blanda sedan ihop allt till en blandning.
  4. Sätt blandningen i en pajform täckt med bakplåtspapper, hacka chokladen grovt och strö över på ytan.
  5. Grädda i 175 grader varmluft i 26-28 minuter.
  6. Låt svalna och servera med t.ex vegansk glass samt lite extra valnötter.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.