Kasvisreseptit

Glutenfritt bananbröd med choklad

Ett saftigt och sött bananbröd för chokladälskaren! Ät som mellanmål eller till eftermiddagskaffet.
(0)
(874)
Tulosta
1dlGlutenfria havregryn
1dlHavremjöl
3dlMandelmjöl
2tskBakpulver
0tskSalt
3stMogna bananer, ca 3 dl mos
1mskHonung
2stÄgg
1dlHavremjölk
90gMörk choklad
1stMogen banan till dekoration
  1. Sätt ugnen på 175° varmluft.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
  3. Mosa bananerna och lägg till i mjölblandningen tillsammans med ägg och mjölk.
  4. Hacka chokladen och lägg till i smeten.
  5. Rör om väl, smeten ska vara kladdig.
  6. Täck en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten.
  7. Skär en banan i två delar (på längden) och tryck lätt ner den ovanpå brödet.
  8. Grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.
  9. Låt brödet svalna innan du skär upp det.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.