Kasvisreseptit

Uunibataattia feta-, pinaatti- ja paputäytteellä

Täyttävä annos feta-, pinaatti- ja mustapaputäytteellä olevia bataattipuoliskoja.
(0)
(3381)
Tulosta
2kplBataattia á 300g
1kplKeltainen sipuli
2kplValkosipulinkynsiä
1rklVapaavalintaista öljyä tai voita
1pussiPakastepinaattia (150g)
1,5tlYrttisuolaa
1mmMustapippuria
380gEsikeitettyjä mustia papuja
200g Fetajuustoa
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Puolita bataatit ja aseta ne leikattu puoli alaspäin leivinpaperilla varustetulle pellille.
  3. Paahda uunissa 30 minuuttia.
  4. Valmistele sillä aikaa täyte.
  5. Leikkaa sipuli sekä valkosipuli ja ruskista öljyssä tai voissa paistinpannulla.
  6. Lisää pakastettu pinaatti ja sulata sekoittamalla.
  7. Mausta yrttisuolalla ja mustapippurilla.
  8. Huuhtele mustat pavut ja sekoita ne pinaattisekoitukseen.
  9. Murusta fetajuusto ja laita se viimeisenä paistinpannuun.
  10. Ota bataattipuoliskot uunista ja kaiverra lusikalla kuoppa keskelle jokaista puoliskoa.
  11. Sekoita pehmeä liha joka jää yli pinaatti- ja fetasekoitukseen
  12. Täytä bataattipuoliskot ja aseta uuniin vielä 5-10 minuuttia.
  13. Säästä mahdollinen täyte joka ei mahdu puoliskoihin.
  14. Tarjoile mielellään heti.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.