Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera
Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.

10kpl | Närpiön Vihanneksen Snäxi minipaprika |
1kpl | Punasipuli |
1rkl | Oliiviöljyä |
380g | Papusekoitus |
7kpl | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia |
1dl | Tuoretta korinteria |
1dl | Babypinaattia |
1rkl | Sitruunamehua |
1tl | Yrttisuolaa |
2tl | Paprikamaustetta |
1mm | Chilijauhetta |
1mm | Mustapippuria |
1dl | Fetajuustoa |
Tuoretta korianteria koristeluun |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Huuhtele ja puolita minipaprikat.
- Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
- Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
- Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
- Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
- Paista papusekoitus muutaman minuutin.
- Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
- Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
- Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
- Koristele tuoreella korianterilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.