Kasvisreseptit

Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera

Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.
(0)
(627)
Ainesosat
Tulosta
10kplNärpiön Vihanneksen Snäxi minipaprika
1kplPunasipuli
1rklOliiviöljyä
380gPapusekoitus
7kplNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia
1dlTuoretta korinteria
1dlBabypinaattia
1rklSitruunamehua
1tlYrttisuolaa
2tlPaprikamaustetta
1mmChilijauhetta
1mmMustapippuria
1dlFetajuustoa
Tuoretta korianteria koristeluun
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Alkupalat
Lisukkeet
Naposteluruoka
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Kausi
Juhla
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Paistettu
Uunissa
Tee näin:
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  3. Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  4. Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  5. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  6. Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  7. Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  8. Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  9. Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  10. Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  11. Koristele tuoreella korianterilla.
NA
Kokkisi oli:Nathalie AurénSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.