Kasvisreseptit

Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera

Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.
(0)
Tulosta
10kplNärpiön Vihanneksen Snäxi minipaprika
1kplPunasipuli
1rklOliiviöljyä
380gPapusekoitus
7kplNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia
1dlTuoretta korinteria
1dlBabypinaattia
1rklSitruunamehua
1tlYrttisuolaa
2tlPaprikamaustetta
1mmChilijauhetta
1mmMustapippuria
1dlFetajuustoa
Tuoretta korianteria koristeluun
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  3. Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  4. Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  5. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  6. Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  7. Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  8. Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  9. Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  10. Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  11. Koristele tuoreella korianterilla.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.