Täytetyt purjoveneet
Erikoisuus sellaisenaan, vaikkapa alkupalaksi tai osana buffapöytää.

2kpl | Purjoa |
1kpl | Valkosipulinkynsi |
0,5kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä |
1dl | Mozzarellaraastetta |
50g | Murskattuja saksanpähkinöitä |
2rkl | Oliiviöljyä |
0,5tl | Mustapippuria |
0,5tl | Suolaa |
- Leikkaa purjon vihreä osa irti ja puolita valkoinen osa.
- Halutessasi voit jakaa myös kolmeen osaan, jos purjo on todella iso.
- Halkaise puolikkaat pitkittäin kahtia ja poista osa sisuksesta.
- Jätä kuitenkin vähintään kolme kerrosta.
- Hienonna purjon vihreä osa sekä halkaistujen puolikkaisen sisus ja kuullota pannulla pehmeäksi hienonnetun valkosipulin ja chili kanssa.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Nosta seos pois pannulta ja sekoita joukkoon murskatut saksanpähkinät ja juustoraaste.
- Täytyä halkaisut purjon puolikkaat ja kypsennä uunissa 180 astetta noin 25 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.