Täytetyt purjoveneet
Erikoisuus sellaisenaan, vaikkapa alkupalaksi tai osana buffapöytää.

2kpl | Purjoa |
1kpl | Valkosipulinkynsi |
0,5kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä |
1dl | Mozzarellaraastetta |
50g | Murskattuja saksanpähkinöitä |
2rkl | Oliiviöljyä |
0,5tl | Mustapippuria |
0,5tl | Suolaa |
- Leikkaa purjon vihreä osa irti ja puolita valkoinen osa.
- Halutessasi voit jakaa myös kolmeen osaan, jos purjo on todella iso.
- Halkaise puolikkaat pitkittäin kahtia ja poista osa sisuksesta.
- Jätä kuitenkin vähintään kolme kerrosta.
- Hienonna purjon vihreä osa sekä halkaistujen puolikkaisen sisus ja kuullota pannulla pehmeäksi hienonnetun valkosipulin ja chili kanssa.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Nosta seos pois pannulta ja sekoita joukkoon murskatut saksanpähkinät ja juustoraaste.
- Täytyä halkaisut purjon puolikkaat ja kypsennä uunissa 180 astetta noin 25 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.