Täytetyt tomaatit
Väripilkku vaikkapa buffapöytään.
4kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia |
2dl | Couscous |
3dl | Vettä |
100g | Parmesaanijuustoa |
1dl | Paahdettua sipulia |
1tl | Suolaa |
1rkl | Oliiviöljyä |
Tuoretta basilikaa |
- Kiehauta vesi kattilassa ja kaada couscousin päälle.
- Anna turvota muutama minuutin, tai kun vesi on imeytynyt.
- Halkaise tomaatit ja koverra sisus pois.
- Mausta couscous oliiviöljyllä ja suolalla.
- Lisää joukkoon parmesanjuustolastut ja paahdetut sipulit.
- Täytä tomaatit couscousilla.
- Koristele basilikalla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.