Kasvisreseptit

Tomaatti-cannelonit

Pasta maistuu monenikäisille ja sitä voi tarjota niin arkeen kuin juhlaan. Tee isompi satsi kerralla ja sinulla on herkullinen ateria lämmitettäväksi!
(0)
(2459)
Tulosta
300gCanneloni pasta
1kplKotimainen suippopaprika
2kplPunasipuli
4kplValosipulinkynsi
1kplKotimainen punainen chili
3kplKotimainen San Marzano
400gTomaattimurskaa
3dlVesi
2rklOliiviöljy
100gJuustoraaste
2tlSuola
1mmMustapippuri
1rklSokeri
1ruukkuTuore basilika
  1. Lämmitä uuni 160 asteiseksi.
  2. Lämmitä kattila liedellä.
  3. Lisää kattilaan oliiviöljy, punasipuli, suippopaprika, valkosipuli ja punainen chili.
  4. Kuullota pari minuuttia.
  5. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattisiivut ja vesi.
  6. Keitä muutama minuutti.
  7. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
  8. Asettele reunalliseen uunivuokaan cannelonit.
  9. Kaada päälle tomaattiliemi.
  10. Ripottele päälle juustoraaste.
  11. Paista uunissa 30-40 minuuttia.
  12. Kunnes cannelonit ovat kypsiä.
  13. Koristele ennen tarjoilua revityllä basilikalla.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.