Tomaatti-viinirypälepasta
Pasta on ruoka joka yleensä soveltuu kaikenikäisille. Tässä vaihtelua vakipastallesi.

Ainesosat
1rs | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
300g | Vihreitä viinirypäleitä |
150g | Saksanpähkinöitä |
50g | Tuoretta pinaattia |
1dl | Oliiviöljyä |
400g | Bavette pastaa |
100g | Parmesaanijuustoa raastettuna |
1ruukku | Hienonnettua ruohosipulia |
Suolaa | |
Mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pastat Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka |
Tuoteosastot | Tomaatit |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty Uunissa |
Tee näin:
- Laita uuni lämpenemään 200 C asteeseen.
- Laita leivinpaperoidulle uunipellille tomaatit ja pestyt viinirypäleet.
- Paahda uunissa 12-15 minuuttia, kunnes ovat saaneet hieman väriä.
- Keitä pasta kypsäksi.
- Valuta pasta.
- Lisää pastan joukkoon pinaatti, paahdetut tomaatit- ja viinirypäleet, saksanpähkinät ja ruohosipuli.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile parmesanjuuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.