Tomaatti-viinirypälepasta
Pasta on ruoka joka yleensä soveltuu kaikenikäisille. Tässä vaihtelua vakipastallesi.
1rs | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
300g | Vihreitä viinirypäleitä |
150g | Saksanpähkinöitä |
50g | Tuoretta pinaattia |
1dl | Oliiviöljyä |
400g | Bavette pastaa |
100g | Parmesaanijuustoa raastettuna |
1ruukku | Hienonnettua ruohosipulia |
Suolaa | |
Mustapippuria |
- Laita uuni lämpenemään 200 C asteeseen.
- Laita leivinpaperoidulle uunipellille tomaatit ja pestyt viinirypäleet.
- Paahda uunissa 12-15 minuuttia, kunnes ovat saaneet hieman väriä.
- Keitä pasta kypsäksi.
- Valuta pasta.
- Lisää pastan joukkoon pinaatti, paahdetut tomaatit- ja viinirypäleet, saksanpähkinät ja ruohosipuli.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile parmesanjuuston kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.