Kasvisreseptit

Tomaatti-viinirypälepasta

Pasta on ruoka joka yleensä soveltuu kaikenikäisille. Tässä vaihtelua vakipastallesi.
(0)
Tulosta
1Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
300gVihreitä viinirypäleitä
150gSaksanpähkinöitä
50gTuoretta pinaattia
1dlOliiviöljyä
400gBavette pastaa
100gParmesaanijuustoa raastettuna
1ruukkuHienonnettua ruohosipulia
Suolaa
Mustapippuria
  1. Laita uuni lämpenemään 200 C asteeseen.
  2. Laita leivinpaperoidulle uunipellille tomaatit ja pestyt viinirypäleet.
  3. Paahda uunissa 12-15 minuuttia, kunnes ovat saaneet hieman väriä.
  4. Keitä pasta kypsäksi.
  5. Valuta pasta.
  6. Lisää pastan joukkoon pinaatti, paahdetut tomaatit- ja viinirypäleet, saksanpähkinät ja ruohosipuli.
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  8. Tarjoile parmesanjuuston kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.