Kasvisreseptit

Tomaattipanzanella

Raikkaat tomaattisalaatit maistuvat kesältä! Tomaattipanzanella on ihana mökkisalaatti, johon uppoaa myös se ei-enää-ihan-niin-tuore leipä.
(0)
Tulosta
600gNärpiön Vihanneksen erilaisia tomaatteja
1tl Suola
0,1ghyvää leipää
0,5dlOliiviöljy
1pienisalottisilpuli
1valkosipulikynsi
0,5tlDijon-sinappia
1rklvalkoviinietikka
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Leikkaa tomaatit paloiksi ja laita siivilään, jonka alla on kulho. Ripottele suola tomaateille, anna mehustua 15 minuuttia, sekoita puolivälissä.
  2. Kun tomaatit mehustuvat, revi leipä palasiksi ja levitä leivinpaperille uunipellille. Sekoita 1 rkl öljyä joukkoon ja paahda leipäpaloja 180 asteessa 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita sipuli, valkosipuli, dijon-sinappi, valkoviinietikka ja tomaateista valunut mehu keskenään. Vispaa ½ dl öljyä joukkoon.
  4. Laita tomaatit ja leipäkuutiot kulhoon ja sekoita joukkoon kastike. Viimeistele runsaalla määrällä hienonnettua tuoretta basilikaa. Anna salaatin tekeytyä 30 minuuttia ennen tarjoilua.
SK
:Satokausi Kalenteri
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.