Uunifetapasta
Hittipasta, eikä suotta! Uunissa tiristettyä fetaa, luvattoman paljon oliiviöljyä, chilin poltetta ja uunissa pehmenneitä kirsikkatomaatteja. Näistä aineksista muhii uunissa pastalle kastike kuin itsestään.

250 | Pastaa |
200 | Fetaa |
1dl | Oliiviöljyä |
0,5kpl | Chili |
2rasia | Kirsikkatomaatteja |
0,5tl | Suolaa |
0,5tl | Mustapippuria |
1ruukku | Basilikaa |
- Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan.
- Pieni chili ja laita fetan päälle.
- Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä.Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä.
- Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
- Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia.Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle.
- Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.
- Keitä pasta ohjeen mukaan.Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista oksat ja kannat.
- Riko uunifetaa hieman ja sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon.
- Tarjoile basilikan kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.