Kasvisreseptit

Uunifetapasta

Hittipasta, eikä suotta! Uunissa tiristettyä fetaa, luvattoman paljon oliiviöljyä, chilin poltetta ja uunissa pehmenneitä kirsikkatomaatteja. Näistä aineksista muhii uunissa pastalle kastike kuin itsestään.
(0)
Tulosta
250Pastaa
200Fetaa
1dlOliiviöljyä
0,5kplChili
2rasiaKirsikkatomaatteja
0,5tlSuolaa
0,5tlMustapippuria
1ruukkuBasilikaa
  1. Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan.
  2. Pieni chili ja laita fetan päälle.
  3. Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä.Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä.
  4. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
  5. Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia.Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle.
  6. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.
  7. Keitä pasta ohjeen mukaan.Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista oksat ja kannat.
  8. Riko uunifetaa hieman ja sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon.
  9. Tarjoile basilikan kera.
JH
:Jenni Häyrinen
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.