Kasvisreseptit

Vihannesnyytit

Vihannesnyyttejä grillillä on aitoa kesäruokaa!
(0)
Tulosta
500gPerunaa (mielellään uusia perunoita)
250gParsaa
400gNärpiön Vihanneksen Duo paprikaa
1kplKeltainen sipuli
0,5rklÖljyä
1-2rklSuolaa
1tlMustapippuria (1 mm per nyytti)
1dlHakattua tilliä (1 rkl per nyytti)
2rklVoita (1 tl per nyytti)
  1. Huuhtele ja paloittele perunat ja parsa.
  2. Laita kattilaan ja keitä noin 5 min saadaksesi hiukan pehmeyttä.
  3. Paloittele sillä aikaa paprika ja sipuli.
  4. Öljyä alumiinifolio (n 30 x 30 cm) pensselillä.
  5. Jaa perunat, parsa, paprika ja sipuli folioille.
  6. Ripottele päälle 0,5-1 tl suolaa ja 1 mm mustapippuria per nyytti.
  7. Laita päälle hakattua tilliä (n 1 rkl per nyytti) ja nokare voita (n 1 tl per nyytti).
  8. Sulje folio sisällön ympärille hyvin.
  9. Grillaa n 15 minuuttia.
  10. Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.