Vihreä salaatti
Vihreää salaattia voi hyvin tarjoilla niin alkupalaksi kuin lounaaksi. Salaatti on helppo ottaa myös mukaan vaikka töihin tai piknikille.

Ainesosat
250g | Vihreä parsa |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
2kpl | Sydänsalaatti |
100g | Vihreä oliivi |
100g | Vihreä kuorittu soijapapu |
2rkl | Valkoviinietikka |
1tl | Suola |
1tl | Rouhittu mustapippuri |
1puntti | Ruohosipuli |
1puntti | Lehtipersilja |
Koristeeksi herneversoa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Lisukkeet Salaatit Välipalat |
Erikoisruokavalio | Maidoton Gluteeniton Laktoositon Vegaaninen Kananmunaton |
Kategoria | Resepti Kasvikset |
Tuoteosastot | Kurkut |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Pese parsat ja leikkaa kuiva tyviosa pois.
- Pilko parsat pieniksi kiekoiksi ja jätä latvat pidemmiksi.
- Pilko kurkku ja revi salaatinlehdet irti.
- Laita kulhoon parsat, kurkut, soijapavut ja oliivit.
- Lisää valkoviinietikka, oliiviöljy, suola ja mustapippuri.
- Leikkaa mukaan ruohosipuli ja lehtipersilja.
- Revi sekaan salaatinlehtiä.
- Sekoita hyvin.
- Laita valmis salaatti tarjoiluastiaan ja viimeistele herneenversolla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.