Kasvisreseptit

Vihreä salaatti

Vihreää salaattia voi hyvin tarjoilla niin alkupalaksi kuin lounaaksi. Salaatti on helppo ottaa myös mukaan vaikka töihin tai piknikille.
(0)
(158)
Ainesosat
Tulosta
250gVihreä parsa
1kplNärpiön Vihanneksen kurkku
2kplSydänsalaatti
100gVihreä oliivi
100gVihreä kuorittu soijapapu
2rklValkoviinietikka
1tlSuola
1tlRouhittu mustapippuri
1punttiRuohosipuli
1punttiLehtipersilja
Koristeeksi herneversoa
Annosta
Tee näin:
  1. Pese parsat ja leikkaa kuiva tyviosa pois.
  2. Pilko parsat pieniksi kiekoiksi ja jätä latvat pidemmiksi.
  3. Pilko kurkku ja revi salaatinlehdet irti.
  4. Laita kulhoon parsat, kurkut, soijapavut ja oliivit.
  5. Lisää valkoviinietikka, oliiviöljy, suola ja mustapippuri.
  6. Leikkaa mukaan ruohosipuli ja lehtipersilja.
  7. Revi sekaan salaatinlehtiä.
  8. Sekoita hyvin.
  9. Laita valmis salaatti tarjoiluastiaan ja viimeistele herneenversolla.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.