Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla
Ihanan rapeita nyyttejä Dunne-tomaateilla, fetajuustolla ja tuoreella basilikalla.

5kpl | Voitaikinalevyä |
200g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
100g | Fetajuustoa |
1dl | Tuoretta basilikaa |
100g | Tuorejuusto, makuna auringonkuivatut tomaatit |
0,5tl | Suolaa |
0,5mm | Mustapippuria |
1kpl | Kananmuna siveltämiseen |
- Sulata voitaikinalevyt ja lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Huuhtele ja paloittele tomaatit pieniksi ja laita kulhoon.
- Hienonna fetajuusto ja basilika ja sekoita kulhoon tuorejuustolla, suolalla ja pippurilla
- Kauli taikinalevyjä hiukan ja leikkaa keskeltä.
- Laita leivinpaperi pellille ja aseta levyt pellille.
- Jaa tomaattitäyte levyille, n 1 rkl per levy.
- Taita taikina täytteen päälle niin että taikina muodostaa puolikuun.
- Kiinnitä reunat painamalla niitä haarukalla.
- Vatkaa kananmuna ja sudi nyytit
- Pistele taikinaan muutama reikä haarukalla ja paista uunin keskitasolla 20 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.