Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla
Ihanan rapeita nyyttejä Dunne-tomaateilla, fetajuustolla ja tuoreella basilikalla.
5kpl | Voitaikinalevyä |
200g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
100g | Fetajuustoa |
1dl | Tuoretta basilikaa |
100g | Tuorejuusto, makuna auringonkuivatut tomaatit |
0,5tl | Suolaa |
0,5mm | Mustapippuria |
1kpl | Kananmuna siveltämiseen |
- Sulata voitaikinalevyt ja lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Huuhtele ja paloittele tomaatit pieniksi ja laita kulhoon.
- Hienonna fetajuusto ja basilika ja sekoita kulhoon tuorejuustolla, suolalla ja pippurilla
- Kauli taikinalevyjä hiukan ja leikkaa keskeltä.
- Laita leivinpaperi pellille ja aseta levyt pellille.
- Jaa tomaattitäyte levyille, n 1 rkl per levy.
- Taita taikina täytteen päälle niin että taikina muodostaa puolikuun.
- Kiinnitä reunat painamalla niitä haarukalla.
- Vatkaa kananmuna ja sudi nyytit
- Pistele taikinaan muutama reikä haarukalla ja paista uunin keskitasolla 20 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.