Kasvisreseptit

Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Ihanan rapeita nyyttejä Dunne-tomaateilla, fetajuustolla ja tuoreella basilikalla.
(0)
(8980)
Tulosta
5kplVoitaikinalevyä
200gNärpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
100gFetajuustoa
1dlTuoretta basilikaa
100gTuorejuusto, makuna auringonkuivatut tomaatit
0,5tlSuolaa
0,5mmMustapippuria
1kplKananmuna siveltämiseen
  1. Sulata voitaikinalevyt ja lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Huuhtele ja paloittele tomaatit pieniksi ja laita kulhoon.
  3. Hienonna fetajuusto ja basilika ja sekoita kulhoon tuorejuustolla, suolalla ja pippurilla
  4. Kauli taikinalevyjä hiukan ja leikkaa keskeltä.
  5. Laita leivinpaperi pellille ja aseta levyt pellille.
  6. Jaa tomaattitäyte levyille, n 1 rkl per levy.
  7. Taita taikina täytteen päälle niin että taikina muodostaa puolikuun.
  8. Kiinnitä reunat painamalla niitä haarukalla.
  9. Vatkaa kananmuna ja sudi nyytit
  10. Pistele taikinaan muutama reikä haarukalla ja paista uunin keskitasolla 20 minuuttia.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.