Avokadobåtar
Fyllda avokadon är fina och mångsidiga som tex förrätt-

Ingredienser
4st | Avokado |
1st | Rödlök |
200g | Majonnäs |
4st | Ägg |
1tsk | Salt |
0,5tsk | Svartpeppar |
1kruka | Färsk dill |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Plockmat Tillbehör Mellanmål Huvudrätter |
Specialkost | Glutenfri Mjölkfri |
Säsong | Vardagsmat |
Svårighetsgrad | Enkelt Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 30 min |
Tillagningssätt | Kokat |
Gör så här:
- Koka äggen och krossa dem då klara.
- Skär itu avokadona och ta bort kärnan.
- Gröp ur fruktköttet ur skalet med en sked.
- Lägg avokadohalvorna på ett serveringsfat.
- Blanda i en skål ihop majonnäs, hackad rödlök, de kokta och krossade äggen, salt, svartpeppar och hälften av dillen.
- Fyll avokadohalvorna med majonnäsen.
- Dekorera med dill.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.