Snabba tortillapizzor med körsbärstomat och spetspaprika
Pizza på tortillabröd som är klara på 20 minuter!
4st | Färska champinjoner |
250g | Närpes Grönsakers Körsbärstomater |
1st | Närpes Grönsakers spetspaprikor |
1st | Gul lök |
4st | Normalstora tortillabröd |
2dl | Ketchup |
4dl | Riven ost |
0,5tsk | Salt |
0,5tsk | Peppar |
1dl | Blåmögelost |
Ruccola eller krasse samt oregano att toppa med |
- Värm ugnen till 200° varmluft.
- Skär champinjonerna, körsbärstomaterna och spetspaprikan i bitar.
- Skala och skär löken i ringar.
- Placera tortillabröden på 2 plåtar med bakplåtspapper.
- Bred ut ketchup på dem och strö över hälften av den rivna osten.
- Lägg på champinjoner, körsbärstomater, spetspaprika och lök.
- Salta och peppra.
- Strö över blåmögelost och resten av den rivna osten.
- Grädda i 10-15 minuter.
- Servera pizzorna med ruccola eller krasse och lite torkad oregano.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.